Αποχωρεί από τον Πόρο για ομάδα της Football League ο Πατσαρούχας!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πόρος έκανε γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Πατσαρούχας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Football League.

Μάλιστα η διοίκηση του Πόρου δεν στάθηκε εμπόδιο στη μεταγραφή του παίκτη στον οποίο ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει: «Η οικογένεια του Πόρου χαίρεται και είναι περήφανη όταν ποδοσφαιριστές της προκαλούν το ενδιαφέρον ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών. Όπως στην περίπτωση του Βαγγέλη Πατσαρούχα που βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφή του στη Football League. Ο Α.Ο. Πόρος φυσικά δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στη διαδρομή του Βαγγέλη αλλά και οποιουδήποτε άλλου παιδιού μόλις πληροφορηθήκαμε το ενδιαφέρον από σωματείο που αγωνίζεται σε υψηλότερο πρωτάθλημα. Στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στον Βαγγέλη Πατσαρούχα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Καλή επιτυχία Βαγγέλη, ίσως στο μέλλον ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.