Τα συγχαρητήρια της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού Ηρακλείου στην Ειρήνη Βασιλείου!

Με ανακοίνωσή της η Αντιδημαρχία Αθλητισμού Ηρακλείου συνεχάρη την αθλήτρια Ειρήνη Βασιλείου για την την συμμετοχή και  επίδοση της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που διεξάγεται στο Torun, της Πολωνίας και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στις επόμενες σημαντικές διοργανώνεις, με στόχο τους Ολυμπιακούς του Τόκυο.

Αξιοσημείωτη στους αγώνες στο  Torun, είναι και η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο επί κοντώ γυναικών από την  Ελβετίδα  αθλήτρια Angelica Moser, η οποία τα τρία τελευταία χρόνια προπονείται μαζί με τους συναθλητές της στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλητικός Προπονητικός Τουρισμός» που  υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού Ηρακλείου: «Η  Αντιδημαρχία Αθλητισμού Ηρακλείου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου, συγχαίρουν την αθλήτρια μας Ειρήνη Βασιλείου, για την συμμετοχή και  επίδοση της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που διεξάγεται στο Torun, της Πολωνίας και της εύχονται καλή συνέχεια στις επόμενες σημαντικές διοργανώνεις, με στόχο τους Ολυμπιακούς του Τόκυο.

Αξιοσημείωτη στους αγώνες στο  Torun, είναι και η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο επί κοντώ γυναικών από την  Ελβετίδα  αθλήτρια Angelica Moser, η οποία τα τρία τελευταία χρόνια προπονείται μαζί με τους συναθλητές της στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλητικός Προπονητικός Τουρισμός» που  υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content