Με την ίδια σοβαρότητα αλλά και απουσίες στη Νέα Σμύρνη ο ΠΟΑ

Ο ΠΟΑ με σοβαρό πρόσωπο και μεστή εμφάνιση, επικράτησε του ΑΟ Υπάτου με 1-0 στο Ατσαλένιο και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μετά το… στραπάτσο με την Αγία Παρασκευή, οι παίκτες του Κώστα Φραντζέσκου εμφανίστηκαν με σοβαρότητα στο δύσκολο ματς με το Ύπατο, το γρήγορο γκολ έδωσε τη δυνατότητα να διαχειριστεί το παιχνίδι, μπορεί η εικόνα να μην ήταν εντυπωσιακή, ωστόσο κρατάει το αποτέλεσμα και ολοκλήρωσε την τριάδα αγώνων στο Ατσαλένιο με 7 βαθμούς.

Πλέον επικεντρώνεται στην πολύ δύσκολη αποστολή – ίσως και την δυσκολότερη – της φετινής χρονιάς, ταξιδεύοντας στη Νέα Σμύρνη, όπου θα αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Πανιώνιο, σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

ADVERTISING

Ο ΠΟΑ γνωρίζει από δυσκολίες, έχει ανταπεξέλθει σε πολλά παιχνίδια όπου είχε σοβαρές απουσίες και στο παιχνίδι με τους Νεουσμυρνιώτες καλείται να δείξει το ίδιο σοβαρό πρόσωπο που έδειξε με τον ΑΟ Υπάτου, για να βάλει δύσκολα στον Ιστορικό.

Στα αγωνιστικά, μεγάλες οι απώλειες των τιμωρημένων Καβουσάκη και Νύκταρη, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες στο ματς με το Ύπατο, ενώ θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της βδομάδας με τις περιπτώσεις των Καϊμακαμούδη, Βοργιά, Ζέλιου, Σφυρογιαννάκη και Κερμενίδη.

Πάντως ο ΠΟΑ αποτελεί μια καλή ομάδα, κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο και θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση απέναντι στο απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ