Με στόχο το «τρίποντο» στον Βόλο ο ΟΦΗ – Ολοκληρώνει την προετοιμασία – εξπρές

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το ματς της Τετάρτης (28/02) κόντρα στον Βόλο εκτός έδρας.

Μετά το 2-2 στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, ο ΟΦΗ δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να αναμένεται να συναντηθούν και στα play out του πρωταθλήματος.

Οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν την απαιτούμενη αντίδραση στα Ιωάννινα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 από 2-0, με τον Τραϊανό Δέλλα και τις αλλαγές του να αλλάζουν την εικόνα του Όμιλου, ενώ στο τέλος θα μπορούσε μάλιστα να πάρει και τη νίκη, με τον ΟΦΗ πλέον να θυμίζει… κανονική ομάδα με τον «Κολοσσό» στον πάγκο του.

ADVERTISING

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Λάρσον, ο οποίος στη προπόνηση της Δευτέρας συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζεται για το παιχνίδι, με τον Δέλλα να μην υπολογίζει στο ματς με τον Βόλο τους τιμωρημένους Μπάκιτς και Τοράλ και τον τραυματία Μπρεσάν.

Όσον αφορά στο χθεσινό… μενού, όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα στους «Ζωσιμάδες» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, για τους υπόλοιπους περιλάμβανε τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση και η τελευταία αυτής της προετοιμασίας – εξπρές έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη (27/2), στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα της τον Βόλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ