Κ. Χνάρης: «Όνειρο μου να αγωνιστώ σε ένα κατάμεστο Γεντί Κουλέ!» (vid)

Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός και εκ των αρχηγών της Κ19 του ΟΦΗ, Κώστας Χνάρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το «Κ» το… ΚΑΛΟ», οπού μίλησε για την μεγάλη νίκη των «ασπρόμαυρων» στα Γιάννενα, την εξαιρετική του φετινή χρονιά, τη σχέση του με το Λίντο και πολλά ακόμα.

Ο υψηλόσωμος στόπερ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη στα Ιωάννινα επί του ΠΑΣ με 1-6, ενώ τόνισε πως αν ο ΟΦΗ είχε το ρόστερ που υπάρχει τώρα από την αρχή της σεζόν, θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα.

Ο ικανός αμυντικός μίλησε επίσης για την ξεχωριστή σχέση που έχει με τον Μανώλη Φαϊτάκη, ο οποίος του έχει «σερβίρει» τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια. Παράλληλα μίλησε για την επιστροφή από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την προηγούμενη σεζόν και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός.

ADVERTISING

Ο φιλόδοξος ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε το όνειρο του να αγωνιστεί με την φανέλα του ΟΦΗ σε ένα κατάμεστο «Γεντί Κουλέ», ενώ δήλωσε περήφανος για την παρουσία του αδερφού του, Μάνου, που κάνει τα δικά του βήματα στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ.

Κλείνοντας δεν θα μπορούσε να μην κάνει το δικό του σχόλιο για το Λίντο, από το οποίο αναδείχτηκε και εξελίχτηκε, πριν πάρει την μεταγραφή στον ΟΦΗ, μιλώντας μάλιστα για τον ξεχωριστό ρόλο του αείμνηστο, Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη:

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ