Πέμπτη θέση για την Παπαχρήστου!

Την πέμπτη θέση στον τελικό του τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατέλαβε η Βούλα Παπαχρήστου με άλμα στα 14,31 μέτρα.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα με άλμα στα 14,27 και 14,31 μέτρα. Μεχρι και την τρίτη προσπάθεια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν στη δεύτερη θέση αφού την είχε προσπεράσει μόνο η Πατρίσια Μαμόνα, που τελικα πήρε και το χρυσό μετάλλιο.

Ο τελικός του τριπλούν ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, κάτι που φάνηκε και από τις επιδόσεις των αθλητριών που βρέθηκαν στη βάθρο. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Πατρίσια Μαμόνα από την Πορτογαλία με άλμα στα 14,53 που είναι και νέο εθνικό ρεκόρ.

ADVERTISING

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Άνα Πελετέιρο με άλμα στα 14,52 μέτρα που είναι και φετινό ρεκόρ για την ίδια. Με την ίδια επίδοση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο η Νίλε Έκχαρτ, επίδοση που είναι και ατομικό ρεκόρ για την αθλήτρια από τη Γερμανία.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Βιγιαλέτα Σκβάρτσοβα με άλμα στα 14,35 μέτρα.

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content