Πέρασε από την Τύλισο και ανέβηκε ξανά στην κορυφή ο Ζαρός!

Ο Ζαρός πέρασε με το τρίποντο της νίκης από την Τύλισο και την έδρα του Αλόγου Μαλεβιζίου για να ανέβει και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

25/02/2024 18:30
18η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Με νίκη έκλεισε τον δεύτερο γύρο στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ ο Ζαρός που μπαίνει πρώτος στον τρίτο και κρίσιμο γύρο, στην μεγάλη μάχη με την Ανάληψη. Στο σημερινό ματς με το Άλογο Μαλεβιζίου έγινε ένα καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές.

Οι γηπεδούχοι του Μάικ Παρθενάκη είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Ν. Ζερβού, ενώ απείλησαν και με τον Ανδρουλάκη, σε ακόμα μία καλή φάση στο πρώτο μέρος.

Ο Ζαρός ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα με τον πρώτο του σκόρερ, Βασίλη Ξεκαρδάκη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από φάση διαρκείας και με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1. Το Άλογο προσπάθησε να αντιδράσει και είχε μεγάλη στιγμή να σκοράρει με σέντρα σουτ του Φουκάκη, την οποία πρόλαβαν να διώξουν πάνω στη γραμμή οι παίκτες του Ζαρού.

ADVERTISING

Το 0-2 έγινε στο 88′ με τον Σερλιδάκη να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σφραγίζοντας ουσιαστικά ένα μεγάλο τρίποντο, σε μία δύσκολη έδρα για τον Ζαρό. Το γκολ ήρθε τελικά για το Άλογο με τρομερό σουτ του Βραχασωτάκη έξω από την περιοχή στο 95΄, όμως δεν υπήρχε χρόνος, ώστε η ομάδα του Μαλεβιζίου να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ