«Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, ανταπόκριση και θέληση για να αλλάξει η κατάσταση»

Τι δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο προπονητής του ΟΦΗ στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου, επανέλαβε πως το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα πρέπει να γίνει μάθημα για εκείνους, όπως τόνισε και στο flash interview στη συνδρομητική τηλεόραση, ενώ στάθηκε επίσης και στη θέληση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του για να αλλάξουν την κατάσταση.

Αρχικά για το παιχνίδι, τόνισε: «έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δεν είμαι ευχαριστημένος. θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει αυτό που θέλαμε από την αρχή του παιχνιδιού. Βέβαια όταν βρίσκεσαι πίσω 2-0 δεν είναι εύκολο να επανέλθεις.

ADVERTISING

 Ένα μάθημα για εμάς πως θα διαχειριζόμαστε τέτοιους είδους παιχνίδια, ειδικά όταν παίζουμε εκτός έδρας. Νομίζω αυτό μας στοίχισε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, παρ’ όλα αυτά οι παίκτες μου το πίστεψαν και δεν παράτησαν το παιχνίδι.

Μετά το 2-0 η ομάδα πάτησε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πριν δεχτούμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο πατήσαμε τη μπάλα κάτω, βοήθησαν οι αλλαγές, όλα τα παιδιά είχαν καλή νοοτροπία και θεωρώ ότι στο τέλος της ημέρας ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το παιχνίδι βάσει και της εικόνας μας στο δεύτερο ημίχρονο».

Αν είναι ευχαριστημένος από τη νοοτροπία που έδειξε η ομάδα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού: «το δείξαμε στη πράξη, αλλά δεν πρέπει να φτάνουμε σε αυτό το σημείο. Αυτό θα πρέπει να δούμε. Να μην κυνηγάμε από το 2-0, να είμαστε πιο εύστοχοι και πιο έτοιμοι. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία ομάδα με το μαχαίρι στα δόντια, σε ένα παιχνίδι που θα πήγαινε στην δύναμη, εκεί υστερήσαμε αλλά κυνηγήσαμε την ανατροπή και τη νίκη γιατί γι’ αυτό ήρθαμε από τη πρώτη στιγμή και μέσα από αυτή τη διαδικασία δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε το ματς. Να μας γίνει μάθημα, για το επόμενο παιχνίδι που θα έχουμε, γιατί θα είναι αντίστοιχο».

ADVERTISING

Για τον ΠΑΣ: «έχω περάσει από τη διαδικασία σε μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ακόμη και τα δύο γκολ που μπορεί να είσαι μπροστά, σίγουρα δεν είναι εύκολη κατάσταση, αλλά θεωρώ ότι και έμπειρους παίκτες έχει η ομάδα και καλό προπονητή και στο τέλος θα τα καταφέρει».

Για τον ΟΦΗ που μέχρι τώρα βλέπαμε να καταρρέει όταν δέχεται γκολ, σήμερα έβγαλε αντίδραση: «παράλληλα με τα πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε αγωνιστικά, επικεντρωνόμαστε και στη ψυχολογία, πως μπορούμε να δώσουμε στους παίκτες το στοιχείο που χρειάζεται για να μην συμβαίνει αυτό. Δεν έχει γίνει κάτι, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Θέλω να σας πω ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αυτά θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις επόμενες ημέρες.

Η ανταπόκριση και η θέληση που έχουν για να αλλάξουν την κατάσταση θα με βοηθήσει να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης και να χτίσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ