Επέστρεψε στις νίκες ο Ρούβας!

Στις νίκες μετά από ένα μήνα και κάτι επέστρεψε ο Ρούβας επικρατώντας δύσκολα του Ανθεστίωνα με 2-1 για την 22η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

25/02/2024 15:00
22η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην πρώτη ουσιαστικά καλή επίσκεψη στα καρέ του Ανθεστίωνα ο Ρούβας πήρε προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 10’ μετά από ωραία ανάπτυξη ο Ντέτσικας με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαραλαμπάκη για το 1-0.

Ο Ανθεστίων δεν πανικοβλήθηκε και βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 32’ με τον Μάριο Χότζα να κάνει το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

ADVERTISING

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ανθεστίων μπήκε καλύτερα, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως ο Ιατράκης όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών κρατώντας το 1-1.

Από την άλλη ο Ρούβας πίεσε για να πετύχει γκολ και το κατάφερε στο 55’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντέτσικα, ο Καλεμάκης με κεφαλιά έγραψε το 2-1.

Στο 77’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Κουτάντος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τον Ανθεστίωνα με παίκτη λιγότερο.

ADVERTISING

Ο Ρούβας έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους για να χτυπήσει στην κόντρα με τον Χριστοφοράκη. Ο Ανθεστίων προσπάθησε αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο, όμως ο Ρούβας κράτησε το 2-1 και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ