Πήρε το ντέρμπι ο ΑΟΤ και κράτησε το +4!

«Ασπρόμαυρο» βάφτηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΤ και τις Μοίρες, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-2 για την 22η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

25/02/2024 15:00
22η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Ο ΑΟΤ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Μεταξάκης έκοψε την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Παπανδρέου εξ επαφής αστόχησε.

Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε και στο 14’ ο Παπανδρέου κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος καταφέρνοντας να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Οι Μοίρες προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν καλή στιγμή με τον Τσακάνι και τον Γκίνι στο πρώτο μέρος.

ADVERTISING

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με ένα ΑΠΙΘΑΝΟ γκολ του Παπαδάκη, ο οποίος από το κέντρο του γηπέδου νίκησε τον Χρήστου κάνοντας το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα των πρώτων 45 λεπτών.

Στην επανάληψη ο ΑΟΤ μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα στο σκορ στο 48’ με απίθανο σουτ του Μεϊρέλες, στέλνοντας την μπάλα στο «Γ» του Δανδάλη!

Το γκολ αυτό έφερε ψυχολογία στους γηπεδούχους που έχασαν σπουδαίες στιγμές με τα σουτ του Αριστεινίδη και του Κουρουθιανάκη, ωστόσο ο Δανδάλη δήλωσε παρών.

ADVERTISING

Οι Μοίρες πάλεψαν να βρουν τις στιγμές τους στο παιχνίδι, χάνοντας καλή στιγμή με τον Παπαδάκη και πάλι.

Στο 75’ ο ΑΟΤ φάνηκε να καθαρίζει το ματς, καθώς ο Χαϊντίνι κέρδισε πέναλτι και ο Παπανδρέου νίκησε για δεύτερη φορά από τα έντεκα βήματα τον Δανδάλη γράφοντας το 3-1.

Οι Μοίρες δεν παράτησαν το παιχνίδι και μπόρεσαν στο 88’ να ξανά μπουν στο ματς με τον Παπαδάκη και πάλι να σκοράρει κάνοντας το 3-2, που έμελλε ωστόσο να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ