Το πάθος και η… απογοήτευση του Σπύρου Ζαχαριουδάκη

Η Κ19 του ΟΦΗ πήρε μεγάλη νίκη με 6-1 στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, ωστόσο το παιχνίδι άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στον Σπύρο Ζαχαριουδάκη.

Μία μεγάλη νίκη με εξαιρετικό ποδόσφαιρο πήρε η ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή, η οποία επικράτησε με 6-1 μέσα στα Γιάννενα. Ωστόσο ένας ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων», ο Σπύρος Ζαχαριουδάκης δεν είναι όσο χαρούμενος όσο οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Ο ταλαντούχος μέσος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τη νίκη, ωστόσο αποχώρησε απογοητευμένος από το ματς, ακθώς δέχτηκε την κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό!

ADVERTISING

Αναμφίβολα η αντίδραση του δείχνει το πόσο δεμένος είναι με την ομάδα και πόσο θέλει να προσφέρει στον ΟΦΗ, θέλοντας όσο τίποτα να δώσει το παρών σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι το ντέρμπι με τους «πράσινους».

Σίγουρα πάντως ο Σπύρος Ζαχαριουδάκης θα έχει πολλές ευκαιρίες στο μέλλον να αγωνιστεί με το σήμα του ΟΦΗ, αφού πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη του και το πάθος του για τους «ασπρόμαυρους»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ