Με γκολ… ποίημα από τον Μιχελακάκη απέδρασε από το Ατσαλένιο ο Αγ. Δημήτριος!

Σε ένα τρομερό παιχνίδι με πέντε γκολ, αποβολή και χαμένες ευκαιρίες, ο Άγιος Δημήτριος πανηγύρισε ένα ακόμα τρίποντο κόντρα στον Κεραυνό επικρατώντας με 3-2 στην τελευταία αγωνιστική του 2ου γύρου στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

24/02/2024 17:30
18η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε έχοντας καλό ρυθμό με τον Κεραυνό να σπαταλάει μεγάλη ευκαιρία με τον Χουστουλάκη στο 15ο λεπτό να πλασάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να περνάει λίγα εκατοστά από το δοκάρι του Γαλανάκη.

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν δύο ακόμα ευκαιρίες στο 20′ και στο 25′ με τον Φίλλιπο Καλογιαννάκη και τον Δρακάκη, ωστόσο ο Γαλανάκης έκανε σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν. Ο Άγιος Δημήτριος ισορρόπησε και στο 31′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Γιάννη Παπαδάκη.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ πάλι με τον Γιάννη Παπαδάκη ο οποίος έκανε το 0-2 παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα νίκης. Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε του πρώτου μέρους και ο Άγιος Δημήτριος πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Στην επανάληψη ο Κεραυνός δεν άλλαξε την φιλοσοφία του και κατάφερε στο 50′ να ξανά μπει στο ματς όταν κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε ο Δημήτρης Μαυρογιαννάκης. Μάλιστα μετά το γκολ υπήρξε και η αποβολή του τερματοφύλακα του Αγίου Δημητρίου, για αψιμαχία στην προσπάθεια να πάρουν την μπάλα από την εστία οι γηπεδούχοι.

Το γκολ και σε συνδυασμό με την αποβολή έδωσαν… φτερά στα πόδια των γηπεδούχων, με τα πιτσιρίκια του Αριστομένη Μαυρογιαννάκη να καταφέρνουν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Μαυρογιαννάκη και πάλι να σκοράρει κάνοντας το 2-2.

Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τους γηπεδούχους να έχουν αρκετές προϋποθέσεις για γκολ, χωρίς να πετύχουν κάτι, ενώ οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν με σημαντικές στιγμές με Παπαδάκη και Μιχελακάκη.

ADVERTISING

Η εμπειρία του Αγίου Δημητρίου μίλησε προς το τέλος, καθώς ο Μιχελακάκης με απίθανο γυριστό νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 2-3 για την ομάδα του που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ