Για το… 2 στα 2 κόντρα στην Γαρίπα η Παλιανή – «Να είμαστε σοβαροί»

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της Παλιανής, για το ματς της Κυριακής κόντρα στην Γαρίπα εντός έδρας.

Η Παλιανή βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει κόντρα στην Γαρίπα να συνεχίσει το θετικό σερί. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 5 βαθμοί, ενώ αναμένεται να αναμετρηθούν και την επόμενη βδομάδα, στην πρώτη αγωνιστική του 3ου γύρου και σε περίπτωση που η Παλιανή κάνει το «2 στα 2», τότε θα προσπεράσει την αντίπαλο της και θα βάλει «φωτιά» στην «μάχη» της παραμονής.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, θα απουσιάζει ο Κοσμαδάκης και ο Γερομαρκάκης, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με τον Κεραυνό. Αμφίβολος είναι ο Στέλιος Φουντουλάκης, λόγω ίωσης.

ADVERTISING

Από κει και πέρα όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Ο Στάθης Κορνάρος για το ματς και τη συνέχεια ανέφερε: «Να παρουσιαστούμε σοβαροί και να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το θετικό αποτέλεσμα. Εμείς πάμε για τους 3 βαθμούς και με την κλήρωση του 3ου γύρου, αντιμετωπίζουμε εκ νέου την Γαρίπα την ερχόμενη βδομάδα.

Με το «2 στα 2» κόντρα στην Γαρίπα θα έχουμε μια σοβαρή βαθμολογική συγκομιδή, ξέροντας πάντως πως και η Γαρίπα θα έρθει για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Η προετοιμασία για το ματς ολοκληρώθηκε σήμερα, όπου ο έμπειρος τεχνικός θα αποφασίσει ποιοι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο ματς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ