Ν. Τζώρτζογλου: «Να στείλουμε το μήνυμα, ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι βία και τοξικότητα αλλά γιορτή»

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της ΕΠΣΗ για το Final Four του Κυπέλλου, στο Δημοτικό Κατάστημα Αρκαλοχωρίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου στην τοποθέτηση του, ευχαρίστησε αρχικά τον Δήμαρχο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου για την στήριξη τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ χαρακτήρισε το Final Four, την κορυφαία διοργάνωση στην Κρήτη σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Τέλος, ανέφερε πως να σταλθεί το μήνυμα πως το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή!

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Αν κάθομαι εδώ ως Πρόεδρος της ΕΠΣΗ ένας από εκείνους που με στήριξαν πριν 20 χρόνια ήταν ο Δήμαρχος και φίλος Βασίλης Κεγκέρογλου και του οφείλω, ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας κερδίζει την διοργάνωση του Final Four μέσα από τέσσερις υποψηφιότητες. Το Final Four που ξεκίνησε ως ιδέα του Κυπελλάρχη Γιώργου Φανουράκη έχει φέρει καταπληκτικά αποτελέσματα. Είναι η κορυφαία διοργάνωση στο νησί σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Ο πήχης είναι πολύ ψηλά και από θέμα προσέλευσης κόσμου και από πλευράς ατμόσφαιρας που θέλουμε να μοιάζει με γιορτή. Να στείλουμε το μήνυμα από το Αρκαλοχώρι, ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι βία και τοξικότητα αλλά γιορτή.

ADVERTISING

Επιθυμία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας είναι οι ημιτελικοί να γίνουν στα γήπεδα Καστελλίου και Θραψανού και ο τελικός στο στάδιο Αρκαλοχωρίου και πρέπει να δημιουργήσουμε ασφαλείς συνθήκες για όσους παρακολουθήσουν τα παιχνίδια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ