Ο ακούραστος Βαγ. Παπαγγελής και η καλύτερη επιβράβευση!

Ένας από τους παράγοντες που αγωνίζονται ασταμάτητα για την ΕΠΣΗ και ειδικά για την πορεία των Μικτών ομάδων είναι ο Βαγγέλης Παπαγγελής.

Με αφοσίωση, μεράκι και πολύ αγάπη, ο έμπειρος παράγοντας έχει αναλάβει την ευθύνη των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ και σίγουρα του πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό όλες οι επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

Με την εμπειρία του και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, έχει καταφέρει να φτιάξει ένα εξαιρετικό υπόβαθρο υποδομών στο Ηράκλειο, που είναι βασισμένο πάνω σε οικογενειακές αξίες.

ADVERTISING

Άλλωστε τον αναγνωρίζουν όλοι ως έναν ακούραστο εργάτη του ποδοσφαίρου και των Μικτών, ο οποίος δεν διστάζει να προσφέρει τη στήριξή του σε κάθε παιδί που συμμετέχει στη διαδικασία.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τον Βαγγέλη Παπαγγελή είναι η αγάπη και η εκτίμηση που του επιδεικνύουν οι νεαροί αθλητές, εμπνέοντάς τον να συνεχίσει το έργο του με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση. Είναι χαρακτηριστικό πως στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, με την επίτευξη των γκολ, οι παίκτες του Ηρακλείου έτρεξαν για να αγκαλιάσουν τον άνθρωπο που είναι πάντα εκεί, στον οποίο μπορούν να βασίζονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ