Σπουδαία νίκη με ανατροπή για την Μικτή Κ14 Ηρακλείου!

Το Ηράκλειο μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές του παιχνιδιού, όμως πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος είχε κάνει την ανατροπή και τελικά πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο με 3-2.

21/02/2024 12:00
Κ14 - 5η αγωνιστική

ADVERTISING

Το Ηράκλειο μπήκε καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 4’ έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Παπαδάκη, όμως το σουτ του πέρασε άουτ.

Στο 10’ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία! Ο Παπαφραγκάκης σούταρε έξω από την περιοχή, ο Ηλιάκης έδιωξε με υπερένταση με την μπάλα να καταλήγει στον Πατραμάνη, ο οποίος από την μικρή περιοχή πλάσαρε, όμως ο νεαρός κίπερ του Ρεθύμνου έδιωξε.

Η πίεση του Ηρακλείου συνεχίστηκε και στο 14’ ο Πατεράκης δοκίμασε ένα σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

ADVERTISING

Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού το Ρέθυμνο κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν στην κόντρα επίθεση ο Μπάρδης βγήκε σε θέση τετ α τετ καταφέρνοντας να γράψει το 0-1.

Το Ηράκλειο προσπάθησε να αντιδράσει και στο 19’ είχε δοκάρι σε σουτ του Πατραμάνη.

Η πίεση απέφερε καρπούς και στο 24’ ήρθε το 1-1 με την κεφαλιά του Πατεράκη στο δεύτερο δοκάρι.

ADVERTISING

Το γκολ έδωσε… φτερά στα πόδια των γηπεδούχων και στο 25’ σπατάλησαν μια ακόμα ευκαιρία με τον Πατραμάνη να παίρνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 29’ το Ηράκλειο έκανε την ανατροπή, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Πατραμάνης με δυνατό σουτ έκανε το 2-1, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Πριν βγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 33’ το Ηράκλειο πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Υζάι Νόργκεν με δυνατό σουτ από κοντά κάνοντας το 3-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

ADVERTISING

Στο δεύτερο ημίχρονο το Ρέθυμνο μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι πιέζοντας το Ηράκλειο το οποίο δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα.

Στο 45’ ο Θωμάς απείλησε για πρώτη φορά στην επανάληψη με τον τερματοφύλακα του Ηρακλείου να μπλοκάρει το δυνατό σουτ.

Τρία λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 48’ το Ρέθυμνο βρήκε γκολ που το ξανά έβαλε στο ματς. Ο Θωμάς βγήκε απέναντι από την εστία του Ηρακλείου και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 3-2.

Το Ηράκλειο προσπάθησε να αντιδράσει και στο 53’ έχασε καλή στιγμή με τον Νόργκεν, όμως το σουτ του πέρασε άουτ.

Το Ρέθυμνο έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 67’ όταν ο Θωμάς βγήκε τετ α τετ από τα αριστερά, σούταρε με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι.

Παρά την πίεση το Ηράκλειο κράτησε και πήρε μια μεγάλη νίκη συνεχίζοντας έτσι τις υψηλές πτήσεις του στον όμιλο…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Η ροή της αναμέτρησης: 

    *Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα κάθε δύο (2) λεπτά
    ΔΗΜΟΦΙΛΗ