Ιωνικός σε Ξάνθη: «Λαλίστατη στη ζούγκλα των Πηγαδίων»

Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ξάνθη για την διαιτησία του ρέφερι Τάση στον μεταξύ τους αγώνα έσπευσε να δώσει με δική του ανακοίνωση ο Ιωνικός.

Θέση για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ξάνθη, έπειτα από τον μεταξύ τους αγώνα πήρε ο Ιωνικός.

Η ομάδα της Νίκαιας σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο, ότι δεν υπήρξε καμία αδικία σε βάρος των Θρακιωτών, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για θράσος από την ομάδα της Ξάνθης.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ξάνθη, πήγε σήμερα την έννοια «κερδίζω τις εντυπώσεις, για να πάρω σφύριγμα στα επόμενα παιχνίδια», σε άλλο επίπεδο. Καθώς, πρωτοπορεί με ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του σημερινού αγώνα στη Νεάπολη, εκφράζοντας παράπονα για φάσεις που δήθεν έχει αδικηθεί.

Προκαλούμε, λοιπόν, τη λαλίστατη από τον πρώτο γύρο και τη ζούγκλα των Πηγαδίων ΠΑΕ Ξάνθη, να επισημάνει και να αναδείξει τις φάσεις που θεωρεί πως αδικήθηκε, πράγμα που δεν μπορεί να πράξει, αφού πολύ απλά… δεν υπάρχουν. Και να σταματήσει επιτέλους με θράσος, να επιχειρεί να κερδίσει τις εντυπώσεις, με αστείες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις.

ADVERTISING

ΥΓ: Η μοναδική αμφισβητούμενη φάση που υπήρξε στο σημερινό παιχνίδι, είναι το πιθανό χέρι και πέναλτι του αμυντικού της ΠΑΕ Ξάνθης στο 90’, όπου ο διαιτητής κ. Τάσης (Ηπείρου) έκρινε πως δεν υπάρχει παράβαση».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content