Εκκωφαντική νίκη του Αγίου Δημητρίου, 3-0 το Ασήμι!

Μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στο πρωτοπόρο Ασήμι πήρε ο Άγιος Δημήτριος που επιβλήθηκε με 3-0.

18/02/2024 18:30
17η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Την… έκπληξη της αγωνιστικής που λίγοι περίμεναν έκανε ο Άγιος Δημήτριος που κάνοντας εξαιρετικό παιχνίδι επιβλήθηκε με 3-0 του Ασημίου.

Στο πρώτο μέρος αμφότερες οι ομάδες εμφανίστηκαν με επιθετικές διαθέσεις ψάχνοντας το γκολ, με τον Άγιο Δημητρίο να ευτυχεί να προηγείται στο 25ο λεπτό. Ο Σακλαμάκης έκανε την κούρσα από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έκοψε στο πέναλτι οπού περιμένε ο Παπαδάκης που με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 30′ οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρίας, με τον Μιχελακάκη από θέση βολής να μην μπροεί να κερδίσει τον Βασιλάκη. Στο 33′ το Ασήμι έχασε καλή στιγμή με τον Χασουράκη να σουτάρει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι από διαγώνια θέση. Έξι λεπτά μετά ο Αεράκης πήρε κεφαλιά από στημένη φάση που πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

ADVERTISING

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Άγιος Δημήτριος ενώ ήταν κλεισμένος στα καρέ του, κατάφερε σε μία αντεπίθεση με τον Σακλαμάκη να συνδυάζεται με τον Νταουσιάνη και τον πρώτο να κάνει φοβερό πλασέ που κατέληξε στο «Γ» του Βασιλάκη.

Το… κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 85′ όταν μετά από φάση διαρκείας ο εξαιρετικός Σακλαμάκης έστρωσε έτοιμο γκολ στον Παπαπδάκη που έκανε το τελικό 3-0.

Μία μεγάλη νίκη για τον Άγιο Δημήτριο και ένα κακό βράδυ για το Ασήμι που εξακολουθεί πάντως να έχει διαφορά επτά πόντων από τα Δειλινά.

ADVERTISING

Αλλαγές

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
82'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
65'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
70'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ