Α1 ΕΠΣΗ: Ψηφίστε και αναδείξτε τον MVP της 20ης αγωνιστικής!

Η 20η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ ολοκληρώθηκε και η δημοσιογραφική ομάδα του GRANDSPORT, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον MVP της αγωνιστικής.

Ρωμανός-Μοχός 2-1 / Κώστας Νοδαράκης

ADVERTISING

Μπήκε ως αλλαγή στο 69ο λεπτό και με δύο προσωπικά του τέρματα στο 70′ και στο 71′, χάρισε επί της ουσίας τη νίκη στην ομάδα της Ελιάς, μία νίκη που της επέτρεψε να σκαρφαλώσει στη 2η θέση, προσπερνώντας τον Ηρόδοτο.

Χερσόνησος-Εργοτέλης 0-1 / Παναγιώτης Τάγγινης

Ο νεαρός επιθετικός του Εργοτέλη εκτός από το γκολ που έδωσε τη νίκη στους κιτρινόμαυρους, ήταν μόνιμη απειλή για την εστία του Δημαράκη και θα μπορούσε να είχε σκοράρει ή να δημιουργήσει περαιτέρω γκολ.

ADVERTISING

Μινωική-Ποσειδώνας 2-1 / Παναγιώτης Ρουμελιώτης

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς φάσεις στο πρώτο μέρος, η ποιότητα και η εμπειρία του Ρουμελιώτη στο δεύτερο ημίχρονο έκανε τη διαφορά, αφού με δύο όμορφα γκολ υπέγραψε τη νίκη για την Μινωική

Δαμάστα-Μοίρες 2-1 / Μανώλης Ζερβάκης

ADVERTISING

Κατάφερε να πετύχει το γκολ στην εκπνοή και να δώσει μεγάλη νίκη στην Δαμάστα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής παραδοσιακά βγάζει τα… κάστανα από την φωτιά και σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο πολυτιμότερος του Δημήτρη Κόκκινου!

ΑΟΤ-Τύλισος 6-2 / Γεράσιμος Αριστεινίδης

Ο Νίκος Σουτζής τον έριξε στην… μάχη στο ημίχρονο ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της ομάδας, αφού είχε σημαντικό ρόλο τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι, καταφέρνοντας να μοιράσει και δύο ασίστ.

ADVERTISING

Ρούβας-ΠΑΝΟΜ 1-2 / Μιχάλης Κανετάκης 

Ο νεαρός τερματοφύλακας κατάφερε να κρατήσει όρθιο τον ΠΑΝΟΜ στο κακό του πρώτο ημίχρονο με σπουδαίες επεμβάσεις, με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να καταφέρουν να πάρουν ένα μεγάλο διπλό στην Γέργερη με γκολ στο 85′.

ΠΑΟΚ-Ηρόδοτος 2-1 / Άκης Κουράκης

Ο νεαρός επιθετικός θύμισε τον περυσινό Κουράκη και με δύο γκολ οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο να κατακτήσει ένα μεγάλο τρίποντο κόντρα στον Ηρόδοτο.

Ανθεστίων-ΑΕΚ 4-0 / Νίκος Τρουλάκης

Έλεγξε απόλυτα τον χώρο της μεσαίας γραμμής, βοήθησε δημιουργικά αλλά και αμυντικά την ομάδα του Θραψανού, οδηγώντας την σε μία σπουδαία νίκη. Μπορεί να μην σκόραρε, όμως ήταν μακράν ο κορυφαίος του γηπέδου.

This poll has ended (since 5 months).
Κώστας Νοδαράκης (Ρωμανός)
45.04%
Άκης Κουράκης (ΠΑΟΚ)
44.89%
Παναγιώτης Τάγγινης (Εργοτέλης)
3.76%
Μανώλης Ζερβάκης (Δαμάστα)
2.28%
Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Μινωική)
1.70%
Νίκος Τρουλάκης (Ανθεστίων)
0.81%
Γεράσιμος Αριστεινίδης (ΑΟΤ)
0.79%
Μιχάλης Κανετάκης (ΠΑΝΟΜ)
0.73%

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν την Παρασκευή (16/2) στην εκπομπή COOLING BREAK με τον Αλέξη Πόθο και τον Γιώργο Παπαγιαννάκη. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ