Συνεχίζεται η αγωνία, καμία αναφορά από Χαρδαλιά

Παραμένει η αγωνία όσον αναφορά το άνοιγμα των προπονήσεων για τις ομάδες της Football League και της Γ Εθνικής, με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, να μην κάνει καμία αναφορά στον αθλητισμό.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής, για τον κορωνοϊό, δεν έκανε καμία αναφορά στον αθλητισμό, κάτι που σημαίνει πως οι ομάδες της Football League και της Γ Εθνικής, στις περιοχές που βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο», δηλαδή πολύ αυξημένου κινδύνου, δεν θα κάνουν προπονήσεις μέχρι νεωτέρας.

Αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε σήμερα (05/03) και αποφάσισε να ορίσει την σέντρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής στις (28/03), κάτι που αν συμβεί, οι ομάδες που δεν κάνουν προπονήσεις, θα έχουν μείνει αρκετά πίσω στην προετοιμασία τους.

https://grandsport.gr/foyl-gia-sentra-stis-28-3-diereynisi-meso-eps-gia-ta-topika/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Άρχισαν τα… δύσκολα για τον Κωστούλα στην Μπράιτον (vid)

Την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Μπράιτον έζησε...

Παραιτήθηκε από το ΔΣ του Εργοτέλη ο Αντ. Σαμπροβαλάκης

Την απόφαση να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο πήρε...