Η προαναγγελία της Super League 2 για το Χανιά-Λεβαδειακός

Τα Χανιά, μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας, θα φιλοξενήσει στα «Περιβόλια» τον Λεβαδειακό, με στόχο τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα στατιστικά και η προϊστορία των δύο ομάδων: «Και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια τους, δύο πέρσι κι ένα φέτος, τα Χανιά και ο Λεβαδειακός είχαν τους ίδιους προπονητές, τον Αλέκο Βοσνιάδη και το Σωτήρη Αντωνίου. Η πορεία των δύο ομάδων όμως έφερε αλλαγές στους πάγκους και με διαφορά μιας μέρας άλλαξαν προπονητή. Στα Χανιά από τις 25 Φεβρουαρίου είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ στο Λεβαδειακό μια μέρα πιο… παλιός είναι ο Τζιουζέπε Σανίνο, αφού ανέλαβε 24 Φεβρουαρίου.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε την τελευταία νίκη του σε βάρος του Λεβαδειακού ως προπονητής της Παναχαϊκής και θα ήθελε να το επαναλάβει και με τα Χανιά.

Τα Χανιά πέτυχαν την πρώτη νίκη τους εκτός έδρας στη Δράμα και τώρα θέλουν να κάνουν για πρώτη φορά στη σεζόν, διαδοχικές νίκες. Έχουν μεγάλη δυσκολία στο γκολ, με μόλις επτά γκολ ενεργητικό και δεν έχουν πετύχει ακόμα σε παιχνίδι τους περισσότερα από ένα γκολ.
Ο Λεβαδειακός νίκησε στα δύο τελευταία παιχνίδια της έδρας του και τώρα θέλει να γυρίσει στις επιτυχίες και εκτός. Ήταν τα τρία «διπλά» που έκανε με το καλημέρα στο πρωτάθλημα, και τον έφεραν στον αφρό της βαθμολογίας. Τα δύο τελευταία εκτός όμως δεν τα κέρδισε.
Έχει την καλύτερη επίθεση με 16 γκολ, αλλά μόνο πέντε από αυτά τα έχει πετύχει στο πρώτο ημίχρονο. Τα 15 γκολ τα έχουν πετύχει 10 διαφορετικοί σκόρερ, ενώ υπάρχει και ένα αυτογκόλ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ