Α. Ξυδάκης: «Να ξεκαθαρίσουν στον κόσμο τι θα γίνει»

Απογοητευμένος από την αβεβαιότητα που επικρατεί στη  Γ Εθνική, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ηροδότου σε δηλώσεις του στο Grandsport.gr, ο οποίος ξεκαθάρισε πως οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει επιτέλους να εξηγήσουν στον κόσμο τι μέλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του Ηροδότου τόνισε πως όποια και αν είναι η απόφαση θα πρέπει να λάβουν μία απάντηση γιατί αυτή η αβεβαιότητα δεν βοηθά κανένα, ενώ εξήγησε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είναι ασφαλισμένοι, αλλά εξήγησε πως καταλαβαίνει και τους παράγοντες οι οποίοι αντιμετωπίζουν και εκείνοι σοβαρές δυσκολίες.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Ηροδότου Ανδρέας Ξυδάκης ανέφερε: «Να ξεκαθαρίσουν στον κόσμο τελικά τι θα γίνει. Αν θα παίξουμε ή όχι τουλάχιστον να βγουν και να μας πουν τι θα κάνουμε. Θα πρέπει να τελειώνει εδώ όλο αυτό γιατί είναι άδικο για όλα αυτά τα παιδιά. Απευθύνομαι προς όλες τις μεριές, την ΕΠΟ, την ΓΓΑ να πάρουν μία απόφαση είτε να μπούμε σε μία διαδικασία να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το πρωτάθλημα είτε να τελειώσει οριστικά, δεν χωράνε άλλες αναβολές όποια και αν είναι η απόφαση.

ADVERTISING

Εγώ θα ευχόμουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν και πραγματικά τρομάζω να βρίσκομαι δίπλα σε τόσα νέα παιδιά με την κατάσταση που έχω και στο σπίτι μου, ωστόσο πρέπει να δούμε το γενικό σύνολο και να μπουν τα παιδιά να παίξουν γιατί από αυτή την κατάσταση επηρεάζεται πολύς κόσμος που ζει από αυτό. Όλοι πλήττονται από αυτή την κατάσταση, γιατί όλοι ξέρουμε πως τα παιδιά δεν είναι ασφαλισμένα και δεν έχουν να λάβουν χρήματα από πουθενά. Όλοι ξέρουν αλλά κανένας δεν ενδιαφέρεται.

Όσο αναφορά τους παράγοντες τους καταλαβαίνω απόλυτα καθώς με κλειστές κερκίδες και κλειστά μαγαζιά έχουν να αντιμετωπίσουν μία πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς πλήττονται και εκείνοι οικονομικά και θα πρέπει να δουν πως θα επιβιώσουν και οι ίδιοι.

Θα πρέπει λοιπόν να βγουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς και να μας ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει, όποια και αν είναι η απόφαση…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ