Η Μαριάννα Ραπάνη του Εργοτέλη έτοιμη να ζήσει το όνειρο του κολλεγιακού αθλητισμού!

Η 15χρονη Μαριάννα Ραπάνη του Εργοτέλη, με τη βοήθεια του ποδοσφαίρου, θα διεκδικήσει υποτροφία σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής, με σκοπό να συνδυάσει σπουδές και αυτό που αγαπάει πάρα πολύ και δεν είναι άλλο από το ποδόσφαιρο, καθώς θα αγωνίζεται στο κολλεγιακό πρωτάθλημα!

Η νεαρή αθλήτρια η οποία είναι μία από τις πιο ταλαντούχες εκπροσώπους της νέας γενιάς του γυναικείου ελληνικού ποδοσφαίρου, αποτελεί και επίσημα μέλος της AZ Sport Scholarships, όπου μέσα από αυτή θα διεκδικήσει την υποτροφία, όταν αποφοιτήσει το 2023.

Μάλιστα η Μαριάννα Ραπάνη είναι η πρώτη στην Ελλάδα που θα το κάνει αυτό και μέχρι την χρονιά που θα αποφοιτήσει θα πρέπει να συνεχίσει την καλή πορεία της στο ποδόσφαιρο αλλά και στο σχολείο. Η Μαριάννα που από ηλικία 13 ετών είναι μέλος της πρώτης ομάδας του συλλόγου της Κρήτης, έχει ήδη αρκετές παραστάσεις από το ανώτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς μετράει 18 παιχνίδια (α΄ και β΄ εθνική) έχοντας σκοράρει και 3 τέρματα!

Η ταλαντούχα μέσος του Εργοτέλη είναι από τις νεαρότερες αθλήτριες του ρόστερ της AZ Sport Scholarships, ωστόσο πρέπει να αναφερθεί πως διαθέτει ωριμότητα πάνω από την ηλικία της, στοιχείο εξίσου σημαντικό, με τα αναμφισβήτητα ποδοσφαιρικά της προσόντα.