Γ. Πολυχρονάκης: «Πήραμε την απόφαση να μην συμμετέχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα παρωδία»

Ο πρόεδρος της Δαμάστας, Γιώργος Πολυχρονάκης, μίλησε στο Grandsport.gr για την απόφαση του σωματείου να μη συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, τονίζοντας πως η Δαμάστα δεν θα πάρει μέρος σε κάτι που δεν αρμόζει στη φιλοσοφία της.

Ο Γιώργος Πολυχρονάκης, μεταξύ άλλων τόνισε πως σε μία περίοδο που βρίσκεται στο έλεος της πανδημίας, πήραν την απόφαση να μη δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το πρωτάθλημα παρωδία, όπως το χαρακτήρισε, το οποίο δεν ξέρουν αν θα ξεκινήσει και αν θα τελειώσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Μετρώντας τα όλα, σε μια περίοδο που ο κόσμος βρίσκεται στο έλεος της πανδημίας, με την ανακοίνωση της ΕΠΟ για έναρξη προπονήσεων χωρίς διευκρινίσεις και υγειονομικά πρωτόκολλα για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, με αίσθημα ευθύνης πήραμε την απόφαση να μην συμμετέχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα παρωδία το οποίο δεν ξέρουμε αν θα ξεκινήσει και αν θα τελειώσει ποτέ.

Θεωρώ δευτερεύον να μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όταν από 400 κρούσματα του Νοεμβρίου μας διέκοψαν το πρωτάθλημα, ενώ τώρα με 2500 κρούσματα και με το καθολικό lock down προ των πυλών μας βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό να ξαναπαίξουμε.

Η Δαμάστα δεν θα πάρει μέρος σε κάτι που δεν αρμόζει στην φιλοσοφία της όλα αυτά τα χρόνια. ΑΝ γίνει πρωτάθλημα καλή επιτυχία στις ομάδες που θα συμμετάσχουν, ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα και μακάρι να τελειώσει σύντομα όλο αυτό που περνάμε όλοι μας και να μην μας αγγίξει άλλο!».