Κρίσιμη ημέρα για το Γιούχτα!

Μία ιδιαίτερα κρίσιμη ημέρα είναι η σημερινή για την ομάδα του Γιούχτα καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει δηλώσει ακόμη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και μέχρι τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν τελικά αυτό θα γίνει ή αν ο Νίκος Μπουνάκης θα παραμείνει σταθερός στην άποψή του.

Ο πρόεδρος του Γιούχτα έριξε «βόμβα» στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη λέγοντας στην πρώτη του τοποθέτηση πως δεν προτίθεται η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, εμμένοντας ουσιαστικά στην πρώτη του απόφαση από την προηγούμενη τηλεδιάσκεψη των ομάδων.

Στη συνέχεια ωστόσο και αφού άκουσε και την πρόταση του Αντώνη Παπαδάκη, άφησε ένα μικρό ενδεχόμενο η ομάδα να δηλώσει μεν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, αλλά αν εν τέλη αυτό ξεκινήσει κανονικά η ομάδα να μην «κατέβει» να αγωνιστεί.

Τα σενάρια για το μέλλον του Γιούχτα πλέον είναι αυτά τα δύο, δηλαδή είτε να μην δηλώσει συμμετοχή και να υποβιβαστεί στο τοπικό είτε να δηλώσει και να περιμένει την απόφαση των λοιμωξιολόγων για το αν θα ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα, με την «ελπίδα» πως αυτό δεν θα γίνει.

Ωστόσο αν τελικά επικρατήσει η δεύτερη επιλογή και τελικά ξεκινήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα να μην συμμετάσχει τότε πιθανόν θα έχει και κυρώσεις, αν δηλαδή είναι δηλωμένος μεν αλλά δεν «κατεβαίνει» στους αγώνες.

Πλέον κάθε ώρα που περνάει είναι κρίσιμη για το σωματείο των Αρχανών και μένει να δούμε αν μέχρι τις 16:00 που λήγει η διορία αν η ομάδα θα δηλωθεί στο πρωτάθλημα ή όχι.