Στο πλευρό του Β. Κουβίδη οι ομάδες του Ηρακλείου

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο πρώην πρόεδρος της Τυλίσου, Βασίλης Κουβίδης, καθώς έφυγε από την ζωή η αγαπημένη του μητέρα.

Άμεσα οι ομάδες του Ηρακλείου εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ίδιο και την οικογένεια του για τον θάνατο της μητέρας του…

Η ανακοίνωση της Αγ. Βαρβάρας: «Το Δ.Σ. της Αγίας Βαρβάρας και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον καλό φίλο Βασίλη Κουβίδη και στην οικογένεια του, για τον θάνατο της μητέρας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του Μοχού: «Το Δ.Σ. του Μοχού και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον καλό φίλο Βασίλη Κουβίδη και στην οικογένεια του, για τον θάνατο της μητέρας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Η ανακοίνωση της Δαμάστας: «Ο Πρόεδρος, το ΔΣ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Δαμάστας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρώην Πρόεδρο της Τυλίσου Βασίλη Κουβίδη για τον θάνατο της μητέρας του Ελένης Κουβίδη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα: «Το σωματείο μας εκφράζει εγκάρδιο Συλλυπητήρια στον φίλο και πρόεδρο της Τυλισου κ Βασίλη Κουβιδη για τον θάνατο της μητέρας του».

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΑΟΤ: «Το Δ.Σ. του ΑΟΤ και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Βασίλη Κουβίδη και στην οικογένεια του, για τον θάνατο της μητέρας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Η ανακοίνωση της Χερσονήσου: «Η απώλεια είναι αναπόφευκτος παράγοντας της ζωής αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο οδυνηρή. Κανείς δεν πεθαίνει όσο ζει μέσα στις καρδιές μας και στην σκέψη μας.

Φίλε μας Βασίλη Κουβίδη σε εσένα και την οικογένειά σου ευχόμαστε η ηρεμία και η θαλπωρή των ωραίων αναμνήσεων από την μητέρα σου να γεμίσουν την καρδιά σας. Καλό παράδεισο».

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Νιπιδιτού:«Το Δ.Σ. του Ηρακλή Νιπιδιτού και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Βασίλη Κουβίδη και στην οικογένεια του, για τον θάνατο της μητέρας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Η ανακοίνωση των Μοιρών: «Το Δ.Σ. των Μοιρών και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Βασίλη Κουβίδη και στην οικογένεια του, για τον θάνατο της μητέρας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει»

Η ανακοίνωση των Ασιτών:  «Το Δ.Σ. των Ασιτών και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Βασίλη Κουβίδη και στην οικογένεια του, για τον θάνατο της μητέρας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ: «Η οικογένεια του Π.Ο.Α εκφράζει την θλίψη της και μεταφέρει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Βασίλη Κουβίδη, για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει..».

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας: «Η οικογένεια της Ομόνοια Καλλιθέας θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια της στον κ. Κουβιδη για τον χαμό της μητέρας του και να είναι καλά να την θυμάται».

Η ανακοίνωση των Δειλινών: «Ο Πρόεδρος, το ΔΣ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.ΔΕΙΛΙΝΩΝ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρώην Πρόεδρο της Τυλίσου Βασίλη Κουβίδη για τον θάνατο της μητέρας του».

Η ανακοίνωση του Ανθεστίων: «Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού και το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Κουβίδη για την απώλεια της μητέρας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ