Καμία συζήτηση από τους λοιμωξιολόγους για ακαδημίες και τοπικά πρωταθλήματα

Η αγωνία των ακαδημιών και φυσικά των παιδιών που θέλουν να επιστρέψουν στην… δράση συνεχίζεται με τους λοιμωξιολόγους να μην έχουν βάλει μέχρι τώρα στο… τραπέζι το άνοιγμα τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι λοιμωξιολόγοι δεν έχουν αναφερθεί σε καμία τηλεδιάσκεψη στις ακαδημίες και στα τοπικά πρωταθλήματα και ούτε φαίνεται πως θα γίνει αυτή την εβδομάδα, αφού τα θέματα αθλητισμού συνήθως συζητούνται ανά 15 ημέρες.

Το μόνο που υπάρχει στο… τραπέζι αυτή τη στιγμή είναι η επιθυμία του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη να επιστρέψουν τα… πιτσιρίκια στην δράση και στον αθλητισμό μετά την συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους ακαδημιών, εφόσον βέβαια το επιτρέπουν και οι συνθήκες, αφού με τον κορωνοϊό τίποτα δεν είναι σίγουρο.

ADVERTISING

Εφόσον λοιπόν τα θέματα αθλητισμού συζητούνται ανά 15 ημέρες από τους ειδικούς, το θέμα των ακαδημιών ίσως συζητηθεί στις 12 Μαρτίου, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο, αφού η σκέψη αυτή δεν έχει πέσει καν στο τραπέζι.

Έτσι λοιπόν η αγωνία των ακαδημιών και των νεαρών παιδιών που θέλουν να γυρίσουν στον αθλητισμό θα παραμείνει για μέρες ακόμα…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content