Εντ. Γκούρο: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό – Χαμηλά το κεφάλι»

Σειρά το Κύπελλο ΕΠΣΗ για την Ανάληψη, η οποία φιλοξενεί τον Ανθεστίων το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον Έντμοντ Γκούρο να είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, σημείωσε χατ τρικ στο ματς με τον Δία και μιλώντας στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, ανέφερε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους στο ματς με τον Ανθεστίων, ενώ για τη πορεία μέχρι στιγμής, ανέφερε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, με το κεφάλι χαμηλά και σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

ADVERTISING

Για το ματς με τον Ανθεστίων: «Πιστεύω πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο στόχος της ομάδας μας είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα, βρισκόμαστε εξάλλου στην πρώτη θέση. Πρέπει, ωστόσο, να θυμόμαστε ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα, καθώς έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Τέλος, στο αυριανό παιχνίδι, εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος».

Για την πορεία στο πρωτάθλημα: «Η πορεία μας είναι σε καλό δρόμο. Αντιμετωπίσαμε μερικές δυσκολίες σε σημαντικά παιχνίδια, αλλά καταφέραμε να επιτύχουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμασταν. Χαμηλά το κεφάλι, γνωρίζοντας ότι έχουμε μια μεγάλη πορεία μπροστά μας και ακόμα πολλά δύσκολα παιχνίδια».

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ