Συμφώνησε με Δ. Κωστέα για την Κ17 ο ΟΦΗ

Σε μεταγραφική κίνηση προχώρησε η K17 του ΟΦΗ, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Δανιήλ Κωστέα, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και πέρασε επιτυχώς απο το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ.

Ο καλαματιανός ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αίαντα Καλαμάτας, από όπου πήρε μεταγραφή στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου. Οι καλές του εμφανίσεις με τον «Ιστορικό», κίνησαν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ο οποίος ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του, καταφέρνοντας μάλιστα να τον εντάξει στις ακαδημίες των «ασπρόμαυρων».

Ο Κωστέας διανύει τα 17 του χρόνια (είναι γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου του 2007) αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, διακρίνεται για την ταχύτητα του και την αποτελεσματικότητα του.

ADVERTISING

Πρόσφατα μάλιστα, αγωνίστηκε σε φιλικό δίτερμα μικτού τμήματος υποδομών των «ασπρόμαυρων», με αντίπαλο τον Γιούχτα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις και στη συνέχεια κινήθηκαν οι διαδικασίες για να αποκτηθεί, όπως και έγινε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ