Συνάντηση ΑΟΑΝ με τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη!

Όπως έκανε γνωστό ο ΑΟΑΝ με ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την επίσκεψη σήμερα στον Άγιο Νικόλαο του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο προεδρος της ομάδας Γρηγορης Κοκολακης και ο υπεύθυνος ποδ.τμήματος Μάνος Μακράκης, παρουσία του Δημάρχου κ.Αντώνη Ζερβού, είχαν συνάντηση όπου και ενημέρωσαν τον Υφυπουργό για τις κινήσεις της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ αναφέρει: «Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη!

Με αφορμή την επίσκεψη σήμερα στον Άγιο Νικόλαο του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο προεδρος της ομάδας μας Γρηγορης Κοκολακης και ο υπεύθυνος ποδ.τμήματος Μάνος Μακράκης, παρουσία του Δημάρχου κ.Αντώνη Ζερβού, ενημέρωσαν τον υφυπουργό για τις κινήσεις της διοίκησης τα δύο τελευταία χρόνια, στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων σε συνεργασία με το Δήμο όπως και την οργάνωση τόσο στη πρώτη ομάδα, όπως και στις Ελπίδες αλλά και στα τμήματα υποδομής του ΑΟΑΝ.

 Ο κ.Αυγενάκης συνεχάρη τη διοίκηση για τη μεγάλη της προσπάθεια! Συζητήθηκαν τα θέματα υποδομών και ειδικότερα τα συμπληρωματικά έργα που πρέπει να γίνουν στο προπονητικό κέντρο της Αμμούδας, καθώς και η αναβάθμιση των χωρών του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, με τον υφυπουργό να δείχνει θετική διάθεση στο να βοηθήσει προς αυτή τη κατεύθυνση. Επίσης οι άνθρωποι της ομάδας του εξέφρασαν τις ανησυχίες  τους για τη σωστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από όλους, για την προστασία όλων των εμπλεκομένων στην διαφαινόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής. Ακόμη έγιναν κάποιες στοχευμένες ερωτήσεις σε σχέση με την εγγραφή των σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ. Στον υφυπουργό δόθηκε η επίσημη εμφάνιση της ομάδας καθώς και αλλά αναμνηστικά!».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.