Βρούτσης: «Δεν θα ξαναγίνουν επεισόδια μέσα στα γήπεδα, οι λέσχες θα εκλέγουν ΔΣ και θα συνομιλούν μαζί μου»

Ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τα νέα μέτρα που προορίζονται για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ παραχώρησε ο Γιάννης Βρούτσης. Ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού αναφέρθηκε στα μέτρα για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, τονίζοντας πως δεν θα ξανασυμβούν επεισόδια μέσα στα γήπεδα. Επιπλέον αναφέρθηκε και στη λειτουργία των λεσχών.

“Τα τελευταία χρόνια με τα αυστηρά μέτρα που πήραμε έχουμε πετύχει η βία μέσα στα γήπεδα να αντιμετωπιστεί. Έχετε παρατηρήσει να γίνονται επεισόδια μέσα στα γήπεδα, με εξαίρεση ένα τελευταίο που συνέβη και πιστέψτε με δεν θα ξαναγίνει μετά από αυτά που φέρνω στη Βουλή ως νομοθετική πρωτοβουλία. Έξω από το γήπεδο, η εγκληματικότητα είναι κάτι γενικό”.

ADVERTISING

Ακούστε τι θα φέρουμε στις λέσχες. Θα γίνονται πολιτιστικές δραστηριότητες, δραστηριότητες που προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και εκδρομές στο εξωτερικό και κοινωνικό έργο. Θα εκλέγονται διοικητικά συμβούλια. Άρα οι λέσχες θα έχουν εκπροσώπους. Αυτοί οι εκπρόσωποι θα κάθονται στο τραπέζι με τον Υπουργό Αθλητισμού. Θα δείτε τον σύνδεσμο της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Άρη να κάθονται στο τραπέζι μαζί μου και να συζητάμε” ανέφερε συγκεκριμένα.

Πηγή Sport24.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ