Συνέχισαν ατομικό Ντουμάνης και Κουατένγκ, απρόοπτο με Κόλα

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Απόλλων Λάρισας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2.

Για ακόμη μία μέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντουμάνης και Κουατένγκ ενώ δεν συμμετείχε στην προπόνηση ο Έντι Κόλα καθώς ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στην επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας (28/02 , 13.45), ο Εργοτέλης ξεκίνησε σήμερα τη προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση.

ADVERTISING

Το πρόγραμμα διεξήχθη σε δύο γκρουπ, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο προχθεσινό ματς πάνω από 45+ λεπτά πραγματοποίησαν προπόνηση αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση συμμετείχαν σε τελειώματα φάσεων και ολοκλήρωσαν τη προπόνηση με έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντουμάνης και ο Kwateng. Αντίθετα εκτός προγράμματος έμεινε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Έντι Κόλα καθώς ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Αύριο έχει προγραμματιστεί η τελευταία πρωινή προπόνηση (10.30), όπου αμέσως μετά αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ