Ο Ν. Τζώρτζογλου «αποχαιρετά» τον Ντίνο Συγγενίδη

Με ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου και προσωπικά ο πρόεδρός της Νίκος Τζώρτζογλου, «αποχαιρετούν» τον Ντίνο Συγγενίδη, που είχε διατελέσει επί 16 χρόνια γενικός γραμματέας στον Εργοτέλη, δίπλα στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου, αναφέρει: «Με αισθήματα θλίψης και οδύνης, ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου και το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ πληροφορήθηκαν το θάνατο ενός εκλεκτού μέλους της παραγοντικής οικογένειας του Εργοτέλη, ενός εμβληματικού παράγοντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, του Κωνσταντίνου (Ντίνου) Συγγενίδη.

Ο Ντίνος Συγγενίδης από το 1961 προσέφερε τα μέγιστα ως Εργοτέλη ως ποδοσφαιριστής, παράγοντας από πολλές θέσεις αλλά και με την φίλαθλη ιδιότητά του, αποτελώντας ένα από τα πιο αγνά και σεβάσμια μέλη του συλλόγου.

Μάλιστα επί 16 χρόνια ήταν ως γενικός γραμματέας στο πλευρό του Νίκου Τζώρτζογλου την εποχή της παραγοντικής τους συνύπαρξης στον Εργοτέλη.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ και προσωπικά ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του για την δυσβάσταχτη απώλειά του…

Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε και συνοδοιπόρε Ντίνο…».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.