«Τιμή και δόξα στον ακούραστο εργάτη του Εργοτέλη, Ντίνο Συγγενίδη»

«Τιμή και δόξα στον ακούραστο εργάτη του Εργοτέλη», με αυτήν την «φράση» οι «κιτρινόμαυροι» αποχαιρετούν έναν δικό τους άνθρωπο, έναν άνθρωπο «σύμβολο» όπως τον χαρακτηρίζουν!

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, αναφέρει: «Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετά έναν άνθρωπο-σύμβολο του Συλλόγου, τον Ντίνο Συγγενίδη.

Στεκόμαστε με μεγάλο σεβασμό στην προσφορά ενός ανθρώπου που υπηρέτησε τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ για πάνω από 55 χρόνια ως παίχτης, παράγοντας και φίλαθλος.

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, πλάι στον πατέρα του Βασίλη, επίσης μεγάλο παράγοντα του Συλλόγου τις δεκαετίες του 60′ και 70′, συμμετείχε στα διοικητικά συμβούλια με συνέπεια και επιμέλεια, σε όποια καθήκοντα του ανέθετε ο Σύλλογος.

Πάντα παρών στις μεγάλες στιγμές, στις κρίσιμες περιόδους, από τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια, πάντα δίπλα σε όλο το οικοδόμημα, από τη μεγάλη ομάδα έως τις ακαδημίες.

Στα ταξίδια, στα εκτός έδρας παιχνίδια, στο Μαρτιέγκο, στο Παγκρήτιο, πάντα όρθιος στη κερκίδα και πάντα αγέρωχος.

Περήφανος και νικητής, εργατικός και φιλότιμος. Μέχρι τέλους, μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες που ανέβαινε στο αγαπημένο του Μαρτινέγκο να πάρει καθαρό αέρα και δύναμη για τη μεγάλη μάχη που έδινε.

Τα Εργοτελίτικα ιδεώδη, όπως τα πήρε από τον πατέρα του Βασίλη, έτσι τα μετέδωσε στα παιδιά και τα εγγόνια του, στα οποία εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Τιμή και δόξα στον ακούραστο εργάτη του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, Ντίνο Συγγενίδη».