Γ. Μαυράκης: «Επηρεάζεστε από δήθεν προέδρους κακομοίρηδες»

Με μία ιδιαίτερα καυστική δήλωση του το μέλος της διοίκησης του Αλμυρού Γιάννης Μαυράκης, κάνει λόγο για «άσχετους» παράγοντες που «νομίζω ότι με τα λεφτά τους μπορούν να αγοράσουν τα πάντα και τους πάντες».

Ο Γιάννης Μαυράκης, καλεί τις ομάδες που πήραν θέση ενάντια στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, να το σκεφτούν καλά αυτό που θέλουν να κάνουν, ενώ όπως υποστήριξε, επηρεάζονται από κάποιον ή κάποιους προέδρους «κακομοίρηδες» όπως χαρακτηριστικά τόνισε!

Στη δήλωση του, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γιατί ασχολούνται και επηρεάζονται από κάποιον ή κάποιους δήθεν προέδρους κακομοίρηδες. Να ξέρετε δεν αλλάζει τίποτα στο τέλος, θα την πληρώσετε και εσείς και η ομάδα σας. Κάντε λοιπόν το αυτονόητο.

ADVERTISING

Ότι ισχύει για εσάς, ισχύει και για εμάς. Μειώστε λοιπόν τους μισθούς σε όλους όπως το κάναμε εμείς, κατεβείτε να παίξουμε ποδόσφαιρο, έστω αυτό το λίγο, να το ευχαριστηθούμε και έχει ο Θεός για του χρόνου. Ξέρετε καλά ότι στο τέλος ότι και να κάνουμε, εμείς την πληρώνουμε. Επίσης, είναι απόφαση και όχι εισήγηση και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχουν τόσοι άσχετοι παράγοντες που νομίζουν ότι με τα λεφτά τους, μπορούν να αγοράσουν τους πάντες και τα πάντα και όταν ζορίζονται λένε δεν παίζουμε ποδόσφαιρο.

Λυπάμαι γι’ αυτούς αλλά δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και κάποιοι θα πρέπει να μάθετε να έχετε άποψη. Εμείς λοιπόν στον Αλμυρό, κάνουμε το αυτονόητο, θα κατέβουμε κανονικά με τις νόμιμες εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων. Παίζουμε ποδόσφαιρο και προάγουμε το άθλημα. Προσέξτε και σκεφτείτε αυτό που θέλετε να κάνετε σωστά».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content