GRANDSPORT

Ο ΟΦΙ πήρε θέση για την υπόθεση Χαντί

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ο ΟΦΙ πήρε θέση για την υπόθεση Χαντί
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο ΟΦΙ πήρε θέση αναφορικά με την υπόθεση του Άγγελου Χαντί και διευκρινίζει την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση των ασπρόμαυρων, είχε προσφέρει στον ποδοσφαιριστή το ίδιο ποσό προ προσφυγής(προ πολλών μηνών) του, στο διαιτητικό δικαστήριο. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν το δέχτηκε για αυτό και προσέφυγε στο συγκεκριμένο δικαστήριο, το οποίο δικαίωσε τελικά την ΠΑΕ ΟΦΙ.

Ο ΟΦΙ θα καταβάλει κανονικά το χρηματικό ποσό που επιδικάστηκε στον ποδοσφαιριστή Άγγελο Χαντί και δεν θα βρεθεί με τιμωρία.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα