ΑΟΑΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Τίμησαν τη μνήμη του «Καπετάνιου» στην Επισκοπή…

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Τίμησαν τη μνήμη του «Καπετάνιου» στην Επισκοπή…
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η έναρξη της αναμέτρησης της Επισκοπής με τον ΑΟΑΝ, με τις δύο ομάδες να αποτίουν φόρο τιμής στη μνήμη του Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Πριν από τη σέντρα, οι ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων κατέθεσαν στεφάνι μπροστά από τη φωτογραφία του «Καπετάνιου», τιμώντας τη μνήμη του, ενώ στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Η πιο ιδιαίτερη στιγμή, ωστόσο, ήρθε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν οι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής συγκεντρώθηκαν για την καθιερωμένη αναφώνηση του ονόματος της ομάδας.

Αυτή τη φορά, αντί για το όνομα του σωματείου, οι παίκτες ένωσαν τα χέρια τους και φώναξαν δυνατά «Καπετάνιος», σε μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό.

Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι της Επισκοπής θέλησαν να αναδείξουν τη σημασία που είχε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης για την ομάδα και το χωριό, δείχνοντας πως η μνήμη του παραμένει ζωντανή.

Άλλωστε, η διοίκηση της Επισκοπής έχει ήδη αποφασίσει οι ποδοσφαιριστές της να αγωνίζονται με μαύρα περιβραχιόνια σε όλες τις φετινές αναμετρήσεις, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον «Καπετάνιο».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για Γ ΕΘΝΙΚΗ και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα