Εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει ο Ν. Μπουνάκης!

Ο Νίκος Μπουνάκης ο οποίος είχε δηλώσει πως σε περίπτωση που αποφασιστεί η συνέχιση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής ο ίδιος θα αποχωρήσει, εμμένει στην απόφασή του και αν αποφασιστεί ο Γιούχτας να συνεχίσει στο πρωτάθλημα δεν θα είναι με εκείνον στην προεδρία.

Ν. Μπουνάκης: «Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα εγώ θα παραιτηθώ»

ADVERTISING

Ο πρόεδρος της ομάδας των Αρχανών σε δηλώσεις του στο Grandsport.gr εξήγησε πως η ΕΠΟ δεν ακούει τους εκπροσώπους των ομάδων που καλούνται να σηκώσουν στις πλάτες τους τις αποφάσεις, ενώ τόνισε πως θα γίνει συμβούλιο στην ομάδα και αν αποφασιστεί να κατέβει στο πρωτάθλημα ο ίδιος θα αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η απόφαση αυτή της ΕΠΟ είναι αδικαιολόγητη. Γιατί η ΕΠΟ δεν ακούει τους εκπροσώπους των σωματείων που καλούνται να σηκώσουν στις πλάτες τους τις συγκεκριμένες αποφάσεις;

Παίρνει αποφάσεις χωρίς να ρωτήσει αυτούς που εμπλέκονται. Εμείς εμμένουμε στην απόφασή μας ότι δεν Πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν αυτό ισχύσει η ομάδα θα συνεδριάσει και θα πάρει την απόφαση για το αν θα κατέβει στο πρωτάθλημα η όχι. Όσο αναφορά εμένα δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε όλο αυτό».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content