Ν. Παπαδόπουλος: «Ιδιαίτερη τιμή που βρίσκομαι στα Χανιά, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την έναρξη της συνεργασίας του με τα Χανιά εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των Χανίων.

Ο πρώην τεχνικός του και μέχρι πρόσφατα της Παναχαϊκής ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του ενώ εξήγησε πως είναι ιδιαίτερη τιμή για αυτό να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Παράλληλα υποσχέθηκε πως θα δουλέψει σκληρά ούτως ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Αλέκο Βοσνιάδη.

ADVERTISING

Αναλυτικά στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Για μένα είναι χαρά να βρίσκομαι πάλι στο νησί, είναι ιδιαίτερη τιμή να βρίσκομαι στα Χανιά. Έρχομαι σε μία στιγμή στην οποία η ομάδα χρειάζεται βοήθεια για να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα. Επειδή υπάρχει το πολύ καλό ρόστερ και υλικό νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Επειδή υπάρχουν λίγες μέρες για το πρώτο παιχνίδι, το ματς του Σαββάτου, δεν έχουμε πολλά να πούμε. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλέψω για να πάμε στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Με τη δουλειά μας, με την εμπιστοσύνη στους παίκτες και με τα καλά αποδυτήρια που έχω μάθει ότι υπάρχουν και που έχει δημιουργήσει ένας προπονητής που τον έχω σε εκτίμηση (Α. Βοσνιάδης) νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και να υλοποιήσουμε τον στόχο της ομάδας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content