Οριστικό: Η ΕΠΟ αποφάσισε πως συνεχίζεται η Γ Εθνική-Όσοι δεν δηλώσουν συμμετοχή υποβιβάζονται!

Είναι πλέον οριστικό. Η Γ Εθνική θα ξεκινήσει και πάλι όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η απόφαση ήταν οριστική και απέμενε μόνο η ανακοίνωση κάτι το οποίο έγινε και πλέον οι ομάδες καλούνται μέχρι την επόμενη Τετάρτη 03/03 να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση θα υποβιβαστούν.

Παράλληλα η ΕΠΟ αποφάσισε τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.

ADVERTISING

Γ Εθνική: Οριστικά ένας γύρος το πρωτάθλημα, οποίος δεν δηλώσει συμμετοχή υποβιβάζεται

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

ADVERTISING

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content