Προθεσμία πέντε ημερών για να αποφύγει αφαίρεση τριών βαθμών ο ΟΦΙ!

Με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ ο ΟΦΙ είναι υποχρεωμένος για την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Άγγελου Αμπντέλ Χαντί, αλλιώς θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών αν αυτό δεν γίνει για τις επόμενες πέντε εργάσιμες ημέρες!

Έτσι η ομάδα της Ιεράπετρας μετά την απόφαση του δικαστηρίου θα πρέπει μέσα στις επόμενες πέντε εργάσιμες ημέρες να εξοφλήσει πλήρως τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Χαντί, αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα.

Οι αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ: “Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την από 18.12.2020 αίτηση του Νικολάου Αραμπατζή, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, και την από 04.02.2021 πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ. Απορρίπτει την αίτηση, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την πρόσθετη παρέμβαση.

Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την από 31.12.2020 και με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 23/4.1.2021 αίτηση του Μηνά Ιωσήπου και την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ κατά της ΠΑΕ Αιγάλεω. Απορρίπτει την αίτηση, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την πρόσθετη παρέμβαση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Άγγελου Αμπντέλ Χαντί, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 370/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.