Μαν. Σκύβαλος: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς – Παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι» (vid)

Με το… δεξί η επιστροφή του Μανώλη Σκύβαλου στον πάγκο του ΑΟΑΝ, επικρατώντας του Ατρόμητου Πειραιά με 2-1.

Ο έμπειρος τεχνικός, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ανέφερε πως ήταν ένα παιχνίδι με πολύ δυναμισμό από τις δύο ομάδες, συνεχάρη τον αντίπαλο για τη προσπάθεια του, ενώ εξέφρασε την αγωνιστική βελτίωση σε κάθε παιχνίδι.

Για το ντέρμπι με τον Αλμυρό την Κυριακή, ανέφερε πως στόχος, όπως και σε κάθε παιχνίδι, είναι η νίκη, ενώ για το μεταγραφικό πλάνο και την ενίσχυση, πρόσθεσε πως όταν θα έρθει η ώρα, θα υπάρξουν οι συζητήσεις, καθώς μένουν τρία παιχνίδια πριν τελειώσει το έτος.

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά και τη νίκη: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχε παρά πολύ δυναμισμό από τις δύο ομάδες. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη, και ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είναι απόδειξη για αυτό που λέγαμε πριν το παιχνίδι, πως δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Για να κερδίσεις πρέπει να ματώσεις στο γήπεδο, να είσαι συγκεντρωμένος και πιστός στο πλάνο σου. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ατρόμητου, έδειξαν σήμερα πως δεν παρατάνε κανένα παιχνίδι, και να τους ευχηθούμε καλή επιστροφή. Τώρα όσο για τη δική μας ομάδα, ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, ήταν λίγο και το ψυχολογικό βάρος που είχε η ομάδα από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αυτό που κρατάμε είναι τους τρεις βαθμούς και στην πορεία αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα δουλέψουμε, θα βελτιωθούμε και παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

ADVERTISING

Για το ντέρμπι με τον Αλμυρό: «Είναι ένα παιχνίδι που το μειονέκτημα είναι ότι υπάρχει κούραση, από κει και πέρα εννοείται ότι η ομάδα μας, με όποιον και να παίζει, σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν παίζει, θα κατεβαίνει για να κερδίζει τα παιχνίδια και περιμένουμε να είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Είναι το στοιχείο του κρητικού ντέρμπι. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και την ενίσχυση: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Εμείς αυτό που κοιτάμε, και οι συνεργάτες μου και με τη διοίκηση, είναι τα τρία παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Να τελειώσουν αυτά τα τρία παιχνίδια και όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε και για τα υπόλοιπα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ