«Νομίζω πρέπει να περιμένουμε…»

Ξεκάθαρος πως στον ΠΟΑ τους απασχολεί περισσότερο το «υγειονομικό» κομμάτι του προβλήματος περισσότερο από το «οικονομικό», ήταν ο Γιώργος Λέλεκας κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του στη τηλεδιάσκεψη των ομάδων του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ο πρόεδρος του ΠΟΑ, στάθηκε ιδιαίτερα στους υγειονομικούς λόγους για τους οποίους κρίνει πως αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να γίνει επανεκκίνηση του αθλητισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ζούμε καθημερινά την αγωνία των παιδιών, αλλά όπως είναι τώρα η κατάσταση, ας περιμένουμε ένα μήνα ακόμα», ενώ όσο αναφορά τη συμμετοχή ή μη του ΠΟΑ σε περίπτωση επανέναρξης, ξεκαθάρισε πως εάν η ΕΠΟ τους ζητήσει να δηλώσουν συμμετοχή, τότε θα το κάνουν.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος ή το Δ.Σ. του ΠΟΑ δεν μπορεί να «ρίξει» ουσιαστικά την ομάδα από την Γ Εθνική μη δηλώνοντας συμμετοχή…

ADVERTISING

Ο ΠΟΑ όπως είναι ήδη γνωστό, δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις, ενώ όπως ανέφερε στη τηλεδιάσκεψη ο κ. Λέλεκας, έχει γίνει ερώτημα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου κατά πόσο θα μπορούσε η ομάδα να κάνει προπονήσεις εν μέσω lockdown μετά τις 18:00 όταν και μπαίνει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Στον ΠΟΑ όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα επιστρέψουν στο γήπεδο, όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να έχουν τηρηθεί όλα τα προαπαιτούμενα όπως για παράδειγμα τα τεστ στην ομάδα, σεβόμενοι απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content