Μ. Στεφανίδης: «Προκαλέσαμε την τύχη μας – Δίχως έπαρση, συνεχίζουμε»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά κυρίως και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ήταν ο προπονητής της Επισκοπής, Μάρκος Στεφανίδης μετά τη σημαντική νίκη επί του Ηλυσιακού.

Ο έμπειρος κόουτς ένιωθε ευχαριστημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του έδινε έναν τελικό σήμερα στο “Π. Βαρδινογιάννης” και παρά τα προβλήματα απουσιών, όλοι με ομοψυχία, ποδοσφαιριστές και σύσσωμο το τεχνικό τιμ, βοήθησαν καταλυτικά προκειμένου να έρθει ένα πολύ σημαντικό νικηφόρο αποτέλεσμα, 1-0 απέναντι στην ποιοτική ομάδα του Ηλυσιακού.

Συγκεκριμένα είπε: «Τέλος καλό όλα καλά (γέλια). Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι. Παίξαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, κάτι που το είχα τονίσει από την περασμένη ομάδα στους παίκτες μου. Ο Ηλυσιακός είναι μία ομάδα στην οποία έχω περάσει τρία όμορφα χρόνια στην ποδοσφαιρική μου καριέρα και μπορώ να πω πως, και σήμερα, ο Ηλυσιακός δικαιολόγησε απόλυτα τη βαθμολογική του θέση.

ADVERTISING

Από ‘κει και πέρα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γι’ αυτούς τους τρεις βαθμούς που ήταν και το κύριο ζητούμενο. Από εκεί και πέρα, η δουλειά φαίνεται στο γήπεδο και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον Κώστα Συριτούδη, τον Γιώργο Χαρλαύτη και τον Βαγγέλη Βάμβουκα καθώς, σ’ όλο αυτό το διάστημα δουλεύουν πολύ σκληρά προκειμένου στα 90′ στο 97′ -όποτε σφυρίζει ο διαιτητής τη λήξη- να βρισκόμαστε έτοιμοι και δυνατοί, ανά πάσα ώρα, προκειμένου να βγάζουμε ποιοτικά κομμάτια στο παιγνίδι μας. Θέλω να μείνω σ’ αυτό γιατί δεν είμαι μόνος μου σ’ όλο αυτό… Πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί βλέπω τί έργο παράγουν.

Αγωνιστικά τώρα, δεν θα επικαλεστώ την τύχη που, πότε μας βοηθάει και πότε όχι…. Σήμερα την προκαλέσαμε. Και μπορεί το “τακτικό διάβασμα” του αντιπάλου να υπάρχει στο ποδόσφαιρο για να δεις τι μπορείς να αποφύγεις, όμως αυτό που δεν διαβάζεται είναι το πάθος και η διάθεση των παιδιών να φτάσουν στον στόχο. Τα παιδιά ήταν απόλυτα συγκεντρωμένα μέσα στο παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος δικαιώθηκαν.

Οι ομάδες που παίζουν στη Γ’ Εθνική, ιδίως αυτές που βρίσκονται από τη μέση και πάνω στη βαθμολογία μπορούν πρωταγωνιστήσουν διεκδικώντας τις τρεις πρώτες θέσεις. Πρόκειται για ομάδες ιστορικές με “βαριά” ονόματα ανάμεσα σε αυτές και η δική μας που μην ξεχνιόμαστε ότι, βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια στη FL και στη SL2. Στη μετάβασή της, αυτή τη στιγμή, προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της.

ADVERTISING

Είμαστε σε καλό δρόμο και το δήλωνα ακόμα κι όταν χάναμε. Το είπα στα παιδιά ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες έστω και με τόσες απουσίες. Δίχως έπαρση, με ταπεινότητα, με δουλειά, με υπομονή και επιμονή συνεχίζουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ