Θ. Γαβαλάς: «Να αναλογιστούν τις ευθύνες τους ΕΠΟ και ΚΕΔ – Δεν είναι δυνατόν ομάδα να έρχεται με δέκα μπράβους στο γήπεδο μας» (vid)

Δηλώσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παραχώρησε μετά την οριστική διακοπή του Αλμυρός – Άρη Πετρούπολης, ο πρόεδρος της ομάδας του Γαζίου Θωμάς Γαβαλάς.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του Αλμυρού, ανέφερε πως είχε στείλει στην ΕΠΟ επιστολή, ώστε να αλλάξει τον ορισμό του σημερινού διαιτητή της αναμέτρησης, καλώντας τόσο την Ομοσπονδία όσο και την ΚΕΔ να αναλογιστούν τις ευθύνες του.

Παράλληλα, ανέφερε πως το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στο γήπεδο, ενώ γενικότερα για την κατάσταση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου συμπλήρωσε πως πρέπει να γίνει κάτι, γιατί όλο και περισσότεροι παράγοντες, που ματώνουν για να βοηθήσουν τις ομάδες τους, θα αποχωρούν.

ADVERTISING

Τέλος, είπε πως δεν είναι δυνατόν ομάδα να έρχεται στο γήπεδο του Αλμυρού, έχοντας 10 μπράβους, καλώντας την Πολιτεία να παρέμβει για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Δυστυχώς, όπως έχω πει και άλλες φορές, και παρότι δεν μιλάω πολύ συχνά, πρέπει η ΕΠΟ και η ΚΕΔ να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για να μπορέσει το ποδόσφαιρο να βρει τον δρόμο του. Σήμερα, παρότι είχαμε κάνει επιστολή στην ΚΕΔ για τον σημερινό διαιτητή, είχαμε πληροφορίες πως ο διαιτητής δεν ήταν φερέγγυος αναφορικά με το 50-50 του αγώνα. Δυστυχώς, αυτό που έγινε με τη διαιτησία ήταν ανεπίτρεπτο. Εκνευρίστηκαν όλοι με αυτήν τη διαιτησία, πολλά ανύπαρκτα φάουλ, κόρνερ, πέναλτι, χωρίς να υπάρχουν.

Όλο αυτό έφερε έναν εκνευρισμό στους παίκτες μας που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Αρη. Από ό,τι λέγεται, ένας αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής έβρισε κάποιον από την κερκίδα, έπεσε κάτω μόνος του. Η ομάδα του Αρη Πετρούπολης μπήκε στα αποδυτήρια, αρνήθηκε να ξαναβγεί.

ADVERTISING

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από τον γιατρό, το μόνο που είπε ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν καλά και ζαλιζόταν. Ο γιατρός οφείλει να πει να πάει για περαιτέρω εξέταση, και σύμφωνα με πληροφορίες, από το Βενιζέλειο δεν φαίνεται να έχει κάτι ο ποδοσφαιριστής.

Από κει και πέρα, πώς ο καθένας θα εκμεταλλευτεί μια κατάσταση και μια περίσταση για να κάνει κάποια πράγματα, θεωρώ ότι το μόνο που αξίζει είναι το ποδόσφαιρο να παίζεται πραγματικά μέσα στα γήπεδα, όχι στα χαρτιά. Ωστόσο, θα πρέπει η ΕΠΟ να είναι παρα πολύ προσεκτική με τους διαιτητές, ώστε να μπορούμε και εμείς οι παράγοντες να ματώνουμε ειλικρινά, για να μπορέσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά και να ολοκληρωθεί. 

Αν συνεχίσουμε όλες αυτές τις διαδικασίες, πολύ φοβάμαι ότι όλοι οι πραγματικοί παράγοντες που ματώνουν θα αποχωρούν από τα γήπεδα και Γ’ Εθνική… Αντε γεια! Αυτή είναι η πραγματικότητα, θα πρέπει να το σκεφτούμε πολύ σοβαρά και να σκεφτούμε σοβαρά τι πρέπει να γίνεται μέσα στο γήπεδο.

ADVERTISING

Δεν είναι δυνατόν να έρχεται ομάδα στο Αλμυρό, όπου ουδέποτε δεν έχει προκαλέσει, να έρχεται με δέκα μπράβους. Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί όπως επίσης δεν έχουμε ξαναδεί να πηγαίνουμε στην Αθήνα και να μας περιμένουν έξω από το γήπεδο 20-30 μπράβοι. Αυτά τα πράγματα είναι αλλοπρόσαλλα, και δυστυχώς κινδυνεύει το ποδόσφαιρο και πολύ φοβάμαι ότι κάτι δεν πάει καλά, η πολιτεία θα πρέπει να παρεμβεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ