Βαριά ήττα από τον Πανιώνιο για τον Ερμή Ζωνιανών!

Με άδεια χέρια και βαριά ήττα επιστρέφει στην Κρήτη ο Ερμής Ζωνιανών, ο οποίος ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 7-1 για το εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής.

05/12/2023 15:00
12η αγωνιστική - Γ Εθνική

ADVERTISING

Ο Πανιώνιος στο πρώτο τέταρτο απέδειξε την υπεροχή του έχοντας τον έλεγχο της μπάλας και δύο πολύ καλές στιγμές για να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 4′ ο Γεμιστός πάσαρε στον Μπουρλάκη, αυτός έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 11′ ο Πανιώνιος έχασε μια ακόμα ευκαιρία όταν ο Πότσι πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ. Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς, καθώς στο 24′ πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ποτουρίδης σέντραρε ο Γεμιστός πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Δεσποτόπουλο για το 1-0.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στον Πανιώνιο όπου στο 31′ είχε δοκάρι στο σουτ του Γλύνου. Πέντε λεπτά μετά, ο Δεσποτόπουλος αναγκάστηκε να κάνει σπουδαία επέμβαση στην κεφαλιά του Μπουρλάκη.

ADVERTISING

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Πανιώνιος σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χριστόπουλου.

Στο 45′ ο Πανιώνιος πήρε σαφέστατο προβάδισμα νίκης, όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπουρλάκης ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παρόμοιο με το πρώτο μέρος με τον Ιστορικό να καταφέρνει να βρίσκει και τρίτη φορά δίχτυα, με τον Μπουρλάκη να πιάνει ένα απίθανο σουτ και να νικάει τον Δεσποτόπουλου.

ADVERTISING

Ο Πανιώνιος δεν έριξε απόδοση και στο 62′ σκόραρε και τέταρτο τέρμα με τον Ιγνατίδη στην πρώτη του επαφή με την μπάλα πλάσαρε για το 4-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Ο Ερμής Ζωνιανών στις ελάχιστες στιγμές που βρέθηκε στην περιοχή του Πανιωνίου κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Κοζορώνη να δέχεται ωραία την πάσα του Κουκούλη και με δυνατό σουτ έκανε το 4-1.

Οι γηπεδούχοι δεν επηρεάστηκαν από το γκολ του Ερμή και στο 69′ σκόραραν και πέμπτο γκολ, όταν μετά από λάθος στην άμυνα ο Χριστόπουλος με δυνατό σουτ έγραψε το 5-1.

ADVERTISING

Στο 82ο λεπτό ο Πανιώνιος σκόραρε και έκτο τέρμα με τον Γροντή να πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και να κάνε το 6-1. Το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους έβαλε ο Ιγνατίδης στο 89′ με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από κάθετη μπαλιά του Γροντή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
33'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
46'
46'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
61'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ