Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Ερμή, 3-1 τη Δόξα Ηρακλείου

Ο Ερμής Ατσαλένιου πήρε σημαντική νίκη επικρατώντας με 3-1 της Δόξας Ηρακλείου για την 8η αγωνιστική στη Β2 ΕΠΣΗ.

02/12/2023 19:00
8η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πήρε η ομάδα του Βασίλη Κασσαπάκη που επικράτησε δίκαια της Δόξας στο Ατσαλένιο στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της ημέρας.

Η πρώτη φάση ήρθε στο 10ο λεπτό με ωραία ατομική προσπάθεια του Χατζηκυριάκου, το σουτ του οποίου κατέληξε λίγο άουτ από πλάγια θέση, όπως και η προσπάθεια του Σηφάκη δύο λεπτά αργότερα. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 30ο λεπτό, με τον Ψυκάκο να σκοράρει με εύστοχη εκτέλεση μετά από ασίστ του Ανδριανάκη. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Δημήτρουλας σούταρε από απόσταση δίχως αποτέλεσμα.

Στο 49′ ο Ψυκάκος έχασε μεγάλη ευκαιρία σουτάροντας πάνω στον τερματοφύλακα από καλή θέση, με τον Χατζηκυριάκο να είναι πιο εύστοχος στο 55′ μετά από κάθετη πάσα για να κάνει το 2-0. Η απάντηση της Δόξας ήταν άμεση που μείωσε με το ωραίο πλασέ του Τζανετή στο 57′ για το 2-1.

ADVERTISING

Παρόλα αυτά ο Ερμής έμεινε ψύχραιμος και βρήκε τρίτο γκολ για να σφραγίσει τη νίκη και πάλι με τον Χατζηκυριάκο μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους «πράσινους» που ανεβαίνουν βαθμολογικά, την ώρα που η Δόξα παραμένει χαμηλά και θα προσπαθήσει να βελτιωθεί στη συνέχεια,

Αλλαγές

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ