Αγγ. Χαϊντίνι: «Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί – Ο ΑΟΤ έχει πρωταγωνιστικούς στόχους»

Για το παιχνίδι με την Χερσόνησο, την πορεία του ΑΟΤ μέχρι τώρα αλλά και τους στόχους του μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Άγγελος Χαϊντίνι.

Ο ικανός επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Χερσόνησο, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος του ΑΟΤ για το ματς της Κυριακής είναι το τρίποντο. Παράλληλα στάθηκε στο εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας και στο δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλε, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ΑΟΤ πρέπει να έχει πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Τη Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με καλούς παίκτες. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το ματς και στόχος μας είναι οι 3 βαθμοί.

ADVERTISING

Θεωρώ ότι η πορεία της ομάδας μας είναι παρά πολύ καλή, καταφέραμε να βγάλουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με σερί αγώνες χωρίς τραυματισμούς και παρόλο τη κούραση είχαμε μόνο μια ήττα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θα συνεχίσουμε να είμαστε. Το Τυμπάκι είναι μια ομάδα που θέλει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και θεωρώ πως το έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ