Φοβερό ματς και ισοπαλία στη Δαμάστα με πρωταγωνιστές Διακάκη – Βαρδονικολάκη

Σε ένα τρομερό παιχνίδι, Δαμάστα και ΠΑΝΟΜ ήρθαν ισόπαλοι με 2-2, με τη Δαμάστα να προηγείται με 2-0 με δύο πέναλτι του Διακάκη, όμως η «χρυσή» αλλαγή του ΠΑΝΟΜ Βαρδονικολάκης, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

02/12/2023 15:00
11η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 10ο λεπτό, όταν από σέντρα του Ζερβάκη, ο Γιάννης Κόκκινος πήρε τη κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Στο 17′ η Δαμάστα απειλεί όταν ο Γιάννης Κόκκινος πάσαρε στον Ζερβάκη, ο οποίος έκανε το σουτ στη κίνηση, άουτ η μπάλα.

Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 19′, με τον Ανδρέα Κόκκινο να κάνει το σουτ, εντυπωσιακά απέκρουσε ο Γκέγκα. Στο 31′ ο ΠΑΝΟΜ κέρδισε ένα φάουλ αρκετά μακριά από τη περιοχή, ο Συσκάκης δοκίμασε απευθείας, άουτ η μπάλα.

Στο 37 ο Κολάι έκανε το διαγώνιο σουτ, με τη μπάλα να περνάει άουτ, με αυτήν να είναι η τελευταία φάση του πρώτου μέρους και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη, πρώτη φάση για την Δαμάστα στο 52′, με τον Νίκο Κόκκινο να κάνει το σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ.

ADVERTISING

Στο 57′, ο Ζερβάκης ανατράπηκε από τον Ροούκα και κέρδισε πέναλτι η Δαμάστα, με τον Διακάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ υπέρ των γηπεδούχων! Στο 70′ η Δαμάστα βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Διακάκη ξανά από την άσπρη βούλα, με τον ΠΑΝΟΜ αμέσως μετά, να ζητάει πέναλτι, με τον διαιτητή να λέει «παίζεται».

Στο 80′ ο ΠΑΝΟΜ μείωσε από κοντά με τον Βαρδονικολάκη μετά από φάση διαρκείας, ενώ ένα λεπτό αργότερα διπλό δοκάρι για τη Δαμάστα, με σουτ του Ανδρέα Κόκκινου, πρώτα στο οριζόντιο και μετά στο κάθετο. Τεράστια τριπλή ευκαιρία για τη Δαμάστα στο 87′, με τον Ρουμπάκη να βγαίνει απέναντι από τον Γκούγκα, με τον δεύτερο να τον νικάει, στην επαναφορά ο Ανδρέας Κόκκινος έκανε το σουτ, απέκρουσε ο κίπερ του ΠΑΝΟΜ, κεφαλιά σε νέο ριμπάουντ, άουτ η μπάλα.

Στο 90′ ο ΠΑΝΟΜ βρήκε την ισοφάριση, όταν από σουτ του Κεφαλούκου, ο Βαρδονικολάκης από κοντά έκανε το 2-2, χρυσή αλλαγή για τους Μαλλιώτες, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ