Champions League: Τα highlights από την μαγική βραδιά (vid)

Ακόμα μια μαγική βραδιά με 23 γκολ ολοκληρώθηκε στους ομίλους του Champions League και το ???????????????????????????????????????? σας παρουσιάζει συγκεντρωτικά όλα τα γκολ από τα 8 παιχνίδια…

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν στον 7ο όμιλο στο τέλος της 5ης αγωνιστικής με την Μάντσεστερ Σίτι να παίρνει τη νίκη επί της Λειψίας (3-2), κλειδώνοντας την πρωτιά και τη Γιανγκ Μποις στη… μάχη της τρίτης θέσης πήρε τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (2-0) και πήρε το εισιτήριο για το Europa League.

Η Μπαρτσελόνα υπέταξε με ανατροπή την Πόρτο χάρη στους Ζοάο Κανσέλο και Ζοάο Φέλιξ και πήρε την πρόκριση από τον 8ο όμιλο του Champions League.

ADVERTISING

Η Ατλέτικο έριξε… τίτλους τέλους στον 5ο όμιλο μια αγωνιστική πριν το φινάλε του, αφού πέρασε νικηφόρα (1-3) από την έδρα της Φέγενορντ για να στείλει έτσι τόσο την ίδια, όσο και την Λάτσιο, οριστικά στους «16» του Champions League.

Η Ντόρτμουντ πέρασε με το επιβλητικό 1-3 από την Ιταλία κόντρα στην Μίλαν και στα νοκ-άουτ, ενώ «ζωντανή» έμεινε η Παρί Σεν Ζερμέν μετά το 1-1 με την Νιούκαστλ χάρη σε αμφισβητούμενο πέναλτι.

Η Νιούκαστλ ετοιμαζόταν για… νταμπλ στις νίκες επί της Παρί, όμως με το πέναλτι που πήραν οι Γάλλοι κι εκτέλεσε εύστοχα ο Κιλιάν Εμπαπέ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, παρέμειναν από πάνω στη βαθμολογία του 6ου ομίλου του Champions League.

ADVERTISING

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε μπήκε αλλαγή στο 61′ και έκανε τη διαφορά για την Λάτσιο κόντρα στην Σέλτικ, με τον Ιταλό φορ να σκοράρει δις στο τελευταίο δεκάλεπτο και να υπογράφει το 2-0 που έφερε τους Ρωμαίους πολύ κοντά στους “16” του Champions League.

Η Σαχτάρ έκανε το καθήκον της απέναντι στην Άντβερπ και με την 3η νίκη στον 5ο όμιλο του Champions League διασφάλισε την παρουσία της μίνιμουμ στο Europa League, αλλά πλέον θα κυνηγήσει την πρόκριση.

Λάτσιο-Σέλτικ 2-0

ADVERTISING

Σαχτάρ-Αντβέρπ 1-0

ADVERTISING

Γιουνγκ Μπόις-Ερυθρός Αστέρας 2-0

Μάντσεστερ Σίτι-Λειψία 3-2

Μίλαν-Ντόρτμουντ 1-3

Μπαρτσελόνα-Πόρτο 2-1

Παρί Σεν Ζερμέν-Νιούκαστλ 1-1

Φέγενορντ-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ